TIPS

Voor studenten door studenten is de motto van dit platform. Heel belangrijk om elkaar de beste tips te geven over recepten, horeca, activiteiten in Den Haag en studeren.

HORECA
Gezelligheid kent geen tijd! Daarom is hierbij een pagina gewijd aan de leukste horecagelegenheden in Den Haag. Denk hierbij aan de lekkerste ontbijt hotspots tot borrelgelegenheden.

OMGEVING DEN HAAG
In de toekomst zal dit onderwerp waarschijnlijk een ontzettend volle agenda hebben maar voor nu zouden we het even moeten doen met de activiteiten die er op dit moment zijn. Altijd leuk om te weten wat er zich afspeelt in de stad wanneer je je verveeld. Wellicht kun je ergens aanhaken en genieten van een activiteit.

RECEPTEN
FOOD IS LIFE! Daarom zijn de lekkerste en makkelijkste recepten bij elkaar gezocht. In een hand om draai een maaltijd op tafel. Lekker voor jezelf en leuk om voor vrienden/vriendinnen te maken. Vind je lekkerste recept!

Heb jij dan een lekker recept wat andere moeten weten? Klik dan hier en geef jou recept door. SHARING IS CARING!

STUDIE
Studeren is fijn. Niet altijd, maar een aantal handige tips maakt studeren een stuk makkelijker. Daarom hebben wij voor jullie de beste tips onder elkaar gezet. Succes met studeren!