INFO

Informatie delen doen wij graag en daarom voorzien wij jullie hier van de beste informatie voor CE-studenten. Kijk voor verdere informatie in de agenda, meet the teachers, study Stories en last but not least HET weetje van de week.

AGENDA
Een agenda bomvol leuke activiteiten! Altijd in voor iets leuks? Zet dan de activiteiten maar alvast in je agenda. En om het voor jullie makkelijk te maken staan ook de tentamens in de agenda! Zo hoef je niet meer via Osiris naar inschrijvingen om achter de datum te komen van het tentamen, liever lui dan moe!

MEET THE TEACHERS
Altijd al benieuwd naar wie en hoe de docent nou echt is?
Hier gaan wij langs bij de docenten en vragen we wie ze nou echt zijn. Hebben jullie vragen voor de docent? Let us know!

STUDY STORIES
Niets leukers dan echte verhalen over CE-studenten. Hiervoor hebben wij oud CE-studenten geïnterviewd om te horen wat zij nou echt van de opleiding CE vonden en waar zij nu terecht zijn gekomen. Uiteraard vergeten wij de CE-studenten van nu niet, deze gaan we ook langs. Leuk om te weten wat voor minors er zijn, welke vakken het leukst zijn en nog veel meer.

WEETJE VAN DE WEEK
Studenten zijn altijd in om wat te leren! Om jullie nog wat kennis bij te leren, geven wij elke week één weetje dat je echt moet weten. Een week niet geleerd is een week niet geleefd.